kategori
GMC
BMW

Sekuen 2018+ Jeep Wrangler JL Led Turn Signal Daytime Running Lampu pikeun Jeep JL Olahraga Olahraga 2 Panto 4 Panto

Item No .: MS-JLTS9
Desain aslina ku Morsun Technology, 2 in 1 ngarah siang ngajalankeun lampu sareng sinyal giliran, seber & ampe lensa kanggo pilihan, ningkatkeun kaamanan di jalan. Pas pikeun 2018+ Jeep Wrangler Olahraga / Olahraga 2-Panto 4-Panto, 2020 Jeep Gladiator JT Olahraga / Olahraga.
gambaran
2020 kadatangan énggal 2 dina 1 nyababkeun lampu jalan siang kalayan sinyal péngkolan sekuen, amber & lensa asep pikeun pilihan, ningkatkeun kaamanan di jalan. Pas pikeun 2018+ Jeep Wrangler Olahraga / Olahraga 2-Panto 4-Panto, 2020 Jeep Gladiator JT Olahraga / Olahraga 2-Panto 4-Panto. Vérsi AS salaku standar, wilujeng sumping.
Catetan: Urang gaduh modél sanés anu pas pikeun 2018+ Jeep Wrangler JL Sahara & Rubicon sareng 2020 Jeep Gladiator JT Overland & Rubicon, anjeun tiasa ngirim kami panilitian anu nyatakeun modél kendaraan anjeun, tim penjualan kami bakal balik deui sareng anjeun kalayan harga sareng kiriman gancang-gancang.
 

Spésifikasi tina 2018+ Jeep Wrangler JL Led Turn Sinyal Lampu Daytime Running

 
Number model MS-JLTH9
merek Morsun
watt 30W DRL, 18W Sign Sign
Diterangkeun Qty Dipingpin 30x1W (DRL), dipimpin 18x1W (Sinyal Giliran)
Dipimpin Chip Osram
Bahan perumahan ABS suntik Injectioon
Bahan Lensa pangaruh tinggi polycarb (tahan UV)
warna lampu bodas DRL, sinyal giliran amber
Modeu Lampu Sekuen
Laju tahan cai IP67
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan

Gambar Produk

Jeep Sinyal péngkolan dipimpin ku spésifikasiJeep Sinyal sinyal péngkolan dipimpin UkuranJeep Sinyal péngkolan dipimpin ku DOT SAEJeep JL ngarahkeun sinyal péngkolan AplikasiJeep JL ngarahkeun sinyal péngkolan sareng DRLJeep Sinyal sinyal péngkolan dipimpin FiturJeep JL dipingpin sinyal fit fitments  

Fitur


2018 + Jeep Wrangler Olahraga 2-panto
2018 + Jeep Wrangler Olahraga 4-panto
2018 + Jeep Wrangler Olahraga 2-panto
2018 + Jeep Wrangler Olahraga 4-panto
2020 Jeep Gladiator JT olahraga 4-panto
2020 Jeep Gladiator JT Olahraga 4-panto
 

kaunggulan


* Desain aslina ti MORSUN hungkul.
* Amber & Haseup lensa pikeun pilihan.
* Fungsi Ngaktipkeun Sequential.


Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler sareng motor, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler sareng motor siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler sareng motor anu diwangun nganggo lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler sareng motor kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler lampu led anu dipimpin para palanggan kami kéngingkeun kaluaran lampu anu kualitas langkung luhur ngabandingkeun anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten anti cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang nganggo lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


Pameran Morsun
tingalian
dekan
Apr 18, 2021
Gancang nyolok sareng muter. Sakedik sesah ngaluarkeun anu lami tapi sisi kadua ngan ukur 45 menit. Kaseueuran kasusah asalna tina jeep sareng sanés produk ieu. Peuting ieu katingalina gering !!! Beurang aranjeunna ngan katingali amis!
Tom
Nov 27, 2020
Abdi gaduh 2020 wrangler willys. Abdi hoyong diterangkeun sareng DRL. Sakumaha seueur biayana sareng naon kasadiaan.
Sean Tan
Oct 06, 2020
Dupi anjeun dina AliExpress?想买 , 我 住 在 澳洲。
Paul Dippel
Aug 11, 2020
Item No..: MS-JLTS9 - sinyal giliran. Naha parantos aya kanggo ngagaleuh? Abdi resep kéngingkeun ieu sareng marios deui pikeun https: //www.jlwranglerforums.com/ Abdi gaduh HellaYella 2020 Unlimited Sport S
Jordan
Jun 12, 2020
Sakumaha seueur biaya ieu? Sareng kumaha kuring ngagaleuh? Pangalusna, Yordania
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led