kategori
GMC
BMW

4.5 "30W dipimpin lampu kabut pikeun harley davidson motor

Item No .: MS-FG30B
Majelis lampu kabut LED payun super caang pikeun Harley Davidson motor, nyayogikeun pandangan anu langkung saé sareng pantulan jalan sareng lampu bodas anu kuat anu jelas.
gambaran spésifikasi
Lampu kabut pikeun Harley Davidson 4.5 "motor dipimpin halo DRL kabut lampu pikeun daymid ngleungitan jalan kanggo diical, kéngingkeun anu pangéngéna paranti ganti lampu kabut kanggo Harley Davidson 4.5 "motor dipimpin halo DRL halimun lampu pikeun daymater ngleungitan jalan ti perusahaan Morsun Led, siap dikirim sareng pengiriman dunya.
 

Spésifikasi 4.5 inci Harley Led Fog Light

 
Number model MS-FG30B
merek Morsun
mobil Harley
model Davidson
ukuran Lampu kabut dipimpin 4.5 inci
kakuatan 30W * 2
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications IP67, CE, RoHS
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan


Gambar Produk

 

 

Fitur tina 4.5 "Led Fog Lampu pikeun Harley

 
  • Lampu super caang sareng éfisién tinggi.
  • Awét, umur panjang, desain heatsink dioptimalkeun.
  • Waterproof, tahan lebu, anti ledakan.
  • Pamasangan propésional disarankeun.
 

Fitur


Pikeun '06 -'16 Street Glide FLHX 
Pikeun '14 -'16 Street Glide FLHXS Khusus 
Pikeun '10 -'11 Street Glide Trike FLHXXX 
Pikeun '94 -nanti Jalan Raja 
Pikeun '97 -'13 Electra Glide 
Pikeun Henteu Cocog sareng Modél Jalan Ngluncurkeun, Modél Raja Jalan Anu Dilengkepan Kaca Depan Ngabutuh Meuli Pisahkeun Pakakas Hardware 
Pikeun Model CVO Road King Peryogi Mésér Komponén Tambahan.

Kauntungannana 4.5 inci Lampu Kabut pikeun Harley

 
  1. Projector Lensa Beam
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina

Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler sareng motor, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler sareng motor siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler sareng motor anu diwangun nganggo lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler sareng motor kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler lampu led anu dipimpin para palanggan kami kéngingkeun kaluaran lampu anu kualitas langkung luhur ngabandingkeun anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten anti cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang nganggo lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


Pameran Morsun

parameter téknis

 
Number model MS-FG30B
merek Morsun
mobil Harley
model Davidson
ukuran Lampu kabut dipimpin 4.5 inci
kakuatan 30W * 2
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications IP67, CE, RoHS
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan
 

Fitur


Pikeun '06 -'16 Street Glide FLHX 
Pikeun '14 -'16 Street Glide FLHXS Khusus 
Pikeun '10 -'11 Street Glide Trike FLHXXX 
Pikeun '94 -nanti Jalan Raja 
Pikeun '97 -'13 Electra Glide 
Pikeun Henteu Cocog sareng Modél Jalan Ngluncurkeun, Modél Raja Jalan Anu Dilengkepan Kaca Depan Ngabutuh Meuli Pisahkeun Pakakas Hardware 
Pikeun Model CVO Road King Peryogi Mésér Komponén Tambahan.
tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led