kategori
GMC
BMW

4x6 Lampu Halo Kenworth T800 Led Lampu pikeun T800 Kenworth T800 Lampu ngaganti Proyéktor

Item No .: MS-4686D-T800
4x6 halo lampu pikeun Kenworth T400 T600 T800 W900B W900L, hadir sareng balok tinggi 55w 3500lm sareng balok low 30w 2800lm, halo drl bodas sareng sinyal puter amber.
gambaran
Lampu Kenworth T800 Led Headlight hadir sareng suhu warna 6000K anu nutup sinar panonpoé alami pikeun ningkatkeun kajelasan pandangan nyetir sareng ningkatkeun kanyamanan nyetir. Kinerja tahan cai sareng tahan lebu. Kasus perumahan awét ku performa tilelep panas anu saé. Kapadetan énergi tinggi sareng intensitas cahaya pikeun ngalegaan garis visi, ningkatkeun kaayaan nyetir anu aman pikeun anjeun. Lampu Led kami pikeun T800 Kenworth gaduh konsumsi Low, éfisién, hemat energi sareng ciri perlindungan lingkungan. Daya réspon aktif / mareuman tinggi, Umur jasa panjang langkung ti 50000 jam. Nyolok sareng muter, gampang dipasang, biasana biayana sakitar 15 menit kanggo dipasang. Cocog sareng Kenworth T800 T400 T600 W900B W900L klasik 120/132 HK klasik.


 

Spésifikasi Lampu Kenworth T800 Led

 
Number model MS-4686D
merek Morsun
mobil Kenworth
model T800 T400 T600 W900B W900L klasik 120/132 HK klasik
ukuran 4x6 inci dipingpin lampu
Beam High 55W 3500LM
Beam handap 30W 2800LM
Halo Ring Halo drl bodas sareng sinyal giliran amber
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications IP67, CE, RoHS, DOT, SAE
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan

Gambar Produk
Lampu IP67 Waterproof Kenworth T800 Led LedDOT Kenworth T800 Lampu LedKenworth T800 D Led Lampu UtamaKenworth T800 Dipimpin Lampu Pendingin
 

Fitur Lampu Kenworth T800 Led

 
  1. Gampang nyolok sareng muter.
  2. Ngirit-énergi. Lampu langkung caang kaluar, kirang kakuatan dina.
  3. Perumahan Aluminium anu die-cast 100% saé kanggo Ngabubarkeun panas.
  4. IP67, langkung saé tahan cai, ngusir kabut di jero tina pilem ambekan.
  5. kami langkung khusus kana desain & pembuatan solusi lampu kendaraan.
 

Kaunggulan Lampu Halo 4x6

 
  1. Projector Lensa Beam Rendah
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina
 

Fitur


1978 - 1983 Amérika Motors Concord
1980 - 1988 Amérika Motors Eagle
1979 - 1983 Amérika Motors Spirit
1975 - 1990 Buick Electra
1976 - 1986 Buick LeSabre
1982 - 1987 Buick Regal
1975 - 1985 Buick Riviera
1975 - 1985 Cadillac Eldorado
1975 - 1985 Cadillac Seville
1982 - 1992 Chevrolet Camaro
1982 - 1987 Chevrolet Cavalier
1982 - 1987 Chevrolet El Camino
1980 - 1988 Chevrolet Monte Carlo
1979 - 1986 Ford Mustang
1993 - 1997 Ford Probe
1982 - 1992 Chevy Camaro Iroc-Z
1976 - 1987 Grand Prix Pontiac
1987 Chevy Silverado V10
Freightliner FLD120 112 FLD
Peterbilt 379 378 357
Kenworth T400 T600 T800 W900B W900L klasik 120/132 HK klasik


Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler parantos siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler diwangun ku lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler dipingpin lampu hareup konsumén urang meunang kaluaran lampu kualitas luhur ngabandingkeun sareng anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten tahan cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngagunakeun lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


Pameran Morsun
tingalian
Paul Robbins
Apr 12, 2021
Kuring gaduh 1996 Freightliner Fld 120 milari pikeun mésér sét lampu led anu dipimpin ku colokan balok tinggi sareng maénkeun kalayan henteu nganggo kabel tambahan.
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led