kategori
GMC
BMW

Jeep Wrangler Lampu depan JK Halo 7 inci Babak Lampu Led Halo pikeun Jeep Wrangler JK JKU

Item No .: MS-881W-JK
7 inci Jeep Wrangler lampu jk halo hadir sareng balok tinggi 3620LM sareng balok low 2480LM, drl bodas sareng sinyal péngkolan Amber, laju tahan cai IP67, umur panjang pikeun langkung ti 50000 jam. Pas pikeun 2007-2017 Jeep Wrangler JK.
gambaran
ieu Jeep Wrangler lampu jk halo hadir ku sinar tinggi, balok rendah, lampu jalan siang siang bodas sareng sinyal péngkolan Amber, kalayan suhu warna 6500K anu nutup sinar panonpoé alami pikeun ningkatkeun kajelasan pandangan nyetir sareng ngahémat nyetir. Kinerja tahan cai sareng tahan lebu. Kasus perumahan awét ku performa tilelep panas anu saé. Kapadetan énergi tinggi sareng intensitas cahaya pikeun ngalegaan garis visi, ningkatkeun kaayaan nyetir aman pikeun anjeun. Lampu putaran halo dipimpin 7 inci kami gaduh konsumsi Rendah, efisien, hemat energi sareng ciri perlindungan lingkungan. Daya réspon aktif / mareuman tinggi, Umur jasa panjang langkung ti 50000 jam. Nyolok sareng muter, gampang dipasang, biasana biayana anjeun sakitar 15 menit kanggo dipasang. Cocog pikeun Jeep Wrangler JK TJ LJ CJ.

  produk Video

 

spésifikasi tina Jeep Wrangler Lampu Lampu JK Halo

 
Number model MS-881W
merek Morsun
mobil Jeep
model Wrangler JK, TJ, LJ, CJ
ukuran Lampu dipimpin 7 inci
Beam High 45W 3620LM
Beam handap 30W 2480LM
Warna Halo Sinyal putaran drl bodas sareng amber
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan

aplikasi
 
7 inci lampu pikeun jeep wrangler aplikasi


Témbongkeun produk

7 inci Jeep Wrangler JK Lampu Lampu DRL Rendah Rendah7 inci Jeep Wrangler Aplikasi Lampu Lampu JK dina MotorJeep Wrangler Lampu depan JK Desain UnikIP68 Waterproof 7 inci Jeep Wrangler Lampu Lampu JK7 inci Jeep Wrangler Sistem Pendingin Lampu Headlight JK7 inci Jeep Wrangler JK Lampu PC Panutup7 inci Jeep Wrangler Spésifikasi Lampu Lampu JK7 inci Jeep Wrangler Lampu Depan JK 4 Modeu Pancaran
Cocog Pikeun

1997 ~ 2006 Kanggo Jeep Wrangler TJ 2 Panto
2004 ~ 2006 Kanggo Jeep Wrangler LJ taya (4 Panto)
2007 ~ 2017 Kanggo Jeep Wrangler JK 2 Panto 
2007 ~ 2017 Kanggo Jeep Wrangler JK Unlimited 4 Panto
1981-1985 Kanggo Jeep CJ-8 Scrambler
1976-1986 Kanggo Jeep CJ-7 (kacuali 1983 CJ-7)
2014 ~ 2015 Willys Wheeler Sport Utility 2-Door & 4-Door
1997 ~ 2016 Sahara Sport Utility 2-Door
2007 ~ 2016 Unlimited Sahara Sport Utility 4-Door
2003 ~ 2016 Rubicon Sport Utility 2-Door
2005 ~ 2006 Unlimited Rubicon Sport Utility 2-Door
2007 ~ 2016 Unlimited Rubicon Sport Utility 4-Door
2010 ~ 2016 Unlimited Sport Sport Utility 4-Door
2010 ~ 2012 Unlimited Mountain Sport Utility 4-Door
2004 ~ 2006 Utilitas Olahraga Unlimited 2-Door
2002 ~ 2011 X Sport Utility 2-Door
1997 ~ 2016 Sport Sport Utility 2-Door
1997 ~ 2006 SE Sport Utility 2-Door
 

Kaunggulan tina Sistem Lampu Otomatis Kami

 
  1. Projector Lensa Beam Rendah
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina
 
Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler sareng motor, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler sareng motor siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler sareng motor anu diwangun nganggo lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler sareng motor kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler dipingpin lampu hareup konsumén urang meunang kaluaran lampu kualitas luhur ngabandingkeun sareng anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten tahan cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngagunakeun lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led