kategori
GMC
BMW

2016- 2021 BMW G310R Dipingpin Lampu 2018-2021 BMW G 310 GS Dipingpin Lampu Besar

Item No .: MS-G310M
Super caang BMW motor dipingpin lampu gede, hadir kalawan beam tinggi, balok lemah sareng DRL, cocog pikeun 2016-2021 BMW G310R jeung 2018-2021 BMW G 310 GS motor.
gambaran
Ngaganti lampu utama motor BMW kami nyaéta persetujuan tanda E24 Uni Éropa, lampu BMW G310R ieu hadir kalayan balok tinggi 90w 5400lm, balok rendah 30w 2400lm sareng DRL, perumahan aluminium die-cast kalayan lensa éksternal anu jelas, kinerja anu saé dina tahan cai, daya tahan sareng panas. dissipation. Super terang kalayan chip dipimpin anu ditingkatkeun janten langkung aman pikeun drive anjeun. Nyolok sareng maén, gampang dipasang ngan ukur 15-20 menit kanggo ngagentos lampu utama saham anjeun. Lampu hareup BMW G310GS kami cocog pikeun 2016- 2021 BMW G310R sareng 2018-2021 BMW G 310 GS motor.
 

Pidéo BMW G310R Led Headlight



 

Spésifikasi BMW G 310 GS Led Headlight

 
Number model MS-G310M
merek Morsun
mobil BMW
model G310R, G310GS
luhur 150.8mm / 5.94 inci
rubak 228.3mm / 8.99 inci
jerona 100mm / 3.94 inci
Voltaseu DC 12V
kakuatan 90W @ Beam Tinggi, 30W @ Beam Low
Tepung Flux 5400lm @ Beam Beam, 2400lm @ Low Beam
Bahan Lénsa Luar PC
Bahan perumahan perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna hideung
Lénsa luar Colo atra
Suhu warna 6000-6500K
 

Langkung Poto BMW G310R Led Headlight

 Spésifikasi BMW G310R BMW G 310 GS Led LampuBMW G310R BMW G 310 GS Led Headlight UkuranBMW G310R BMW G 310 GS Dipingpin Headlight EmarkKeunggulan BMW G310R BMW G 310 GS Led HeadlightIP67 waterproof BMW G310R BMW G 310 GS Dipingpin lampu gedeBMW G310R BMW G 310 GS Led Headlight Panas DissipationNyolok tur Play BMW G310R BMW G 310 GS Led LampuAwét BMW G310R BMW G 310 GS Led LampuBMW G310R BMW G 310 GS Led Headlight Beam ModesAplikasi tina BMW G310R BMW G 310 GS Led LampuFitment of BMW G310R BMW G 310 GS Led Lampu


Fitur tina BMW G310GS Led Headlight 


1. Super Caang--Horizontal "D-ngawangun" lénsa museurkeun lampu kana kolam renang di hareup motor, sarta lénsa projector nyadiakeun sorot fokus cahaya hareup, teu ukur pisibilitas ningkat drastis tapi sabenerna ngajadikeun motor kasampak a loba leuwih modern jeung pleasing.

2. IP67 Waterproof--IP waterproof 67 rating ensures sadayana-cuaca dependability,bisa jelas katempo dina cuaca naon,nyieun nyetir anjeun leuwih nyaman.

3. Sistim Dissipation Panas Alus--The garis husus masihan lampu hareup cukup spasi pikeun dissipation panas, liang engapan pikeun nyegah headlights overheating, sangkan umur lampu nu leuwih ti 50,000hrs.

4. Gampang Pasang--Colokkeun sareng ulin. Henteu aya abah kawat tambahan anu diperyogikeun, cukup colokkeun langsung kana adaptor saham. Anjeun ngan butuh 15-20 menit pikeun ngabéréskeun pamasangan.

5. Konstruksi awét-- LEDs padet-nagara dirancang pikeun umur panjang, kalawan résistansi shock, mana éta cukup kuat pikeun nungkulan sagala jinis kaayaan goréng.
 

Fitur


2021 BMW G310R
2020 BMW G310R
2019 BMW G310R
2018 BMW G310R
2017 BMW G310R
2016 BMW G310R

2021 BMW G 310 GS
2020 BMW G 310 GS
2019 BMW G 310 GS
2018 BMW G 310 GS
tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led