kategori
GMC
BMW

2010-2013 BMW K1300R Led Headlight Conversion Kit 2005-2009 BMW K1200R Led Headlight Diganti

Item No .: MS-K1200HA
Lampu anyar anu dipimpin pikeun K1200R sareng K1300R, cocog pikeun 2005-2009 BMW K1200R sareng 2010-2013 BMW K1300R.
gambaran
Ieu 2005-2009 BMW K1200R ngarah lampu utama kit konvérsi disatujuan ku Uni Éropa's E24-mark, éta diwangun ku 1 balé bénjang luhur, 3 bénten bénten bunderan sareng DRL, perumahan aluminium Die-cast, kinerja anu saé dina dissipation panas. Super caang ku ditingkatkeun chip dipimpin janten langkung aman pikeun drive anjeun. Gampang dipasang kantun ngaganti lampu halogén aslina. Lampu led BMW K1300R urang cocog pikeun 2005-2009 BMW K1200R sareng 2010-2013 BMW K1300R.
 

Pidéo BMW K1200R / K1300R Lampu Led



 

Spésifikasi BMW K1200R Led Headlight

 
Number model MS-K1200HA
merek Morsun
mobil BMW
model K1200R, K1300R
luhur 126.2mm / 4.97 inci
rubak 263.5mm / 10.37 inci
jerona 143.5mm / 5.64 inci
Voltaseu DC 12V
kakuatan 66W @ Beam Tinggi, 30W @ Beam Low
Tepung Flux 4000lm @ Beam Beam, 1800lm @ Low Beam
Bahan Lénsa Luar PC
Bahan perumahan perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna hideung
Lénsa luar Colo atra
Batin Bezel Warna hideung
 

Spésifikasi BMW K1300R Led Headlight

 
BMW K1200R K1300R Spesifikasi Lampu LedBMW K1200R K1300R Diménsi Lampu LedBMW K1200R K1300R Sértip Lampu LampuAplikasi Lampu Led BMW K1200R K1300RBMW K1200R K1300R Dipimpin Lampu PhotometricBMW K1200R K1300R Modeu Lampu Lampu LedFitur BMW K1200R K1300R Led HeadlightBMW K1200R K1300R Led Headlight CoolingBMW K1200R K1300R Lampu Led Led ChipsBMW K1200R K1300R Lampu Led Led
 


Fitur BMW K1200R K1300R Lampu Utama

  • Sértipikasi - Lampu utama mawa tanda É24-Uni Éropa sahingga matuh ka Syarat Kasalametan Penting.
     
  • Desain Eksklusif- diwangun ku 1 balé bénjang luhur balok, 3 balok bénten satengah bunderan sareng DRL; Perumahan aluminium maot-tuang, desain saluran hawa canggih, tilelep panas alur, jantenkeun pembuangan panas langkung gancang.
     
  • Super Caang- Dijieunna tina chip anu dipimpin pamutahiran (Beam luhur: 6000LM, Beam handap: 4000LM) kalayan 1 lensa proyektor balok tinggi sareng 3 lensa balok rendah bentuk D. Éta nyayogikeun rentang pencahyaan anu langkung lega sareng cahaya sacara merata sumebar dina jalur élmu anu dipotong, langkung aman pikeun drive anjeun.
     
  • Sistem Dissipation Panas Bébas - Perumahan paduan aluminium anu die-cast épisién tiasa ngaleungitkeun langkung seueur panas sareng tetep tiis, ngajantenkeun umur hirupna langkung ti 50,000 jam; Peunteun IP tahan cai 67 mastikeun katergantungan sadaya-cuaca.
     
  • Instalasi Gampang - Instalasi gancang. DIY Ngan ukur nganggo hiji obeng. Ganti langsung Lampu Sorotan Halogén Asli. Henteu ngadékode, teu aya sinyal alarm anu teu normal. Rengse ngan ukur nambihan panutup perlindungan lampu. Ganti langsung Lampu Sorotan Halogén Asli.
 

Fitur


2009 BMW K1200
2008 BMW K1200
2007 BMW K1200
2006 BMW K1200
2005 BMW K1200

2013 BMW K1300R
2012 BMW K1300R
2011 BMW K1300R
2010 BMW K1300R
tingalian
Yusuf Usta
Oct 22, 2021
I would like to know the price for delivery to Turkey, thanks...
Massimiliano Invernizzi
Sep 22, 2021
buongiorno, vorrei sapere il prezzo del prodotto al subject e se completamente compatibile con l'originale o c'è da fare qualche modifica? Grazie
Sergey
Aug 17, 2021
I would like to know the price for delivery to Moscow, thank you
Gautier Verdière
Aug 17, 2021
Bonjour combien coûte l'ensemble? Avec frais de port pour la France
Marek Vrátný
Aug 16, 2021
Dobry den jake je dostupnost a cena led lampy bmw k1300r
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led