Jeep Lampu Lampu

Jeep Lampu Lampu

Jeep Wrangler Lampu LED

Salaku lampu LED nganggo langkung tanaga sareng tahan langkung lami tibatan lampu halogén tradisional, janten beuki seueur Jeep Wrangler pamilik langkung resep ngagentos lampu stock kana lampu lampu anu dipimpin. Salaku salah sahiji ngarah Jeep dipingpin lampu tukang pabrik, urang ngembangkeun rupa-rupa Jeep Wrangler dipingpin lampu hareup pikeun gaganti aftermarket, siga Jeep Wrangler, tj, lj, jk, jl, Unlimited, Sahara, Rubicon, jsb Lampu-lampu led kami pikeun Jeep Wrangler utamina kalebet lampu dipimpin 9 inci sareng lampu lampu dipimpin 5x7, didesain kalayan chip LED canggih kualitas luhur sapertos Cree sareng Osram, sababaraha diantarana disatujuan DOT SAE. Éta sumping ku sinar low low, DRL sareng pilihan sinyal giliran, 3-4 kali kacaangan langkung luhur tibatan lampu halogén salami 50000 jam umur, sinar lampu anu langkung lemes sareng ngahémat langkung énergi. Colokkeun sareng maénkeun gampang dipasang, perumahan aluminium anti karat sareng tingkat tahan cai IP67 pikeun mastikeun lampu lampu anu cocog pikeun sagala jinis lingkungan.
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led