kategori
GMC
BMW

DOT SAE Emark Disatujuan 5 3/4 5.75 inci Lampu Motor Led Led pikeun Harley Davidson Sportsters Triumph

Item No .: MS-0057-2
5.75 inci buleud dipingpin lampu pikeun motor, balok low 3250lm balok 2250lm tinggi sareng DOT SAE disatujuan. Cocog pikeun Harley Davidson Motor Olahraga Triumph anu nganggo lampu 5.75 "dipimpin lampu.
gambaran
Lampu dipimpin ieu hadir sareng suhu warna 6000K anu nutup sinar panonpoé alami pikeun ningkatkeun kajelasan pandangan nyetir sareng nambihan kanyamanan nyetir. Kinerja tahan cai sareng tahan lebu. Kasus perumahan awét ku performa tilelep panas anu saé. Kapadetan énergi tinggi sareng intensitas cahaya pikeun ngalegaan garis visi, ningkatkeun kaayaan nyetir aman pikeun anjeun. Lampu depan urang gaduh konsumsi Low, efisien, hemat energi sareng ciri perlindungan lingkungan. Daya réspon aktif / mareuman tinggi, Umur jasa panjang langkung ti 50000 jam. Nyolok sareng muter, gampang dipasang, biasana biayana sakitar 15 menit kanggo dipasang. Cocog sareng sadaya motor Sportster, Harley-Davidson sareng Triumph kalayan lampu dipimpin 5.75 inci.
 

Fitur

  • 5.75 "dipingpin lampu ku backplate hideung / Chrome
  • Lengkepan dua lensa optik ngawangun "D", tilu lensa balok sareng hiji lensa balok rendah
  • Pola balok handap tetep tetep sepanjang waktos, sareng balok tinggi anu ditambih nambihan pukulan tambahan di tengah jalan
  • Lampu lampu patuh DOT SAE Emark
 

Spésifikasi Lampu LED Motor 5.75 inci Dipimpin

 
Number model MS-0057
merek Morsun
mobil Harley
model Davidson, Sportsters
ukuran 5 3/4 inci dipingpin lampu
Beam High 45W 3250LM
Beam handap 30W 2250LM
DRL teu
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications IP67, CE, RoHS, DOT
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan

Gambar Produk
Lampu motor 5 3/4 inciLampu motor 5 3/4 inciLampu motor 5 3/4 inci5 3/4 inci Ukuran Lampu MotorPerumahan Lampu Motor 5 3/4 inciLampu motor 5 3/4 inci Lampu motor5 3/4 inci Lampu Lampu Motor Aplikasi

Fitur

Pikeun sadaya Sportster anu nganggo lampu lampu 5 3/4 " 
06-'11 VRSCD sareng VRSCDX 
15-engké XG 
04-engké XL 
09-'13 XR 
91-engké Dyna (kacuali FLD sareng '05 - FXDWG langkung tiheula) 
84-'99 FXSTS sareng FLSTS 
00-engké FXCW / C, FXS, FXSB, FXSBSE, FXST, FXSTB, FXSTC sareng FXSTD 
08-'11 FLSTSB 
05-'06 FLSTSC 
10-12 model FLSTSE 

Pikeun Harley-Davidson sareng Lampu LED 5.75 inci 
1996-Engké XL1200C 
1998-Engké XL883C 
1994-2008 FXDWG 
2006-Teras FXD, FXDL, FXDC, FXDB, FXD35, FXDSE, FXDF 
1999-2000 FXR2, FXR3, FXR4 
1984-1999 FXSTC 
1999-Teras FXST, FXSTB, FXSTC 
2000-2007 FXSTD 
2000-engké XL, Dyna (kacuali FXDF), FX Softail 
2005 VRSCB 

Pikeun Triumph Motorcyclic sareng 5 3/4 Inci Babak Lampu LED
05-'10 Speed ​​Triple 
Jalan Triple (Modél Lampu Babak) 
Rokét 3/4 sareng Thunderbird 
Sapédah Motor 
15-'17 Pramuka India 
17 Koswara Octane 
 

Kaunggulan tina 5.75 Lampu Led

 
  1. Projector Lensa Beam Rendah
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina

Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler sareng motor, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler sareng motor siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler sareng motor anu diwangun nganggo lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler sareng motor kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler lampu led anu dipimpin para palanggan kami kéngingkeun kaluaran lampu anu kualitas langkung luhur ngabandingkeun anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten anti cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang nganggo lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


Pameran Morsun
tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led