kategori
GMC
BMW

Harley Davidson 7 inci Lampu motor LED Lampu IP67 h4 Lampu Otomatis Hideung / Chrom Pilihan

Item No .: MS-880N
Colokkeun sareng maénkeun motor LED Solusi pikeun Harley Davidson, Lampu épisién tinggi sareng super caang dipimpin lampu pikeun Harley sumping sareng balok low tinggi.
gambaran
Harley Davidson Lampu motor LED 7 inci lampu IP67 h4 lampu mobil otomatis hideung / chrom opsional pikeun dijual, kéngingkeun anu ngagentos pasar ganti anu pangsaéna Harley Davidson Lampu motor LED 7 inci lampu IP67 h4 lampu mobil otomatis hideung / chrom opsional ti perusahaan Morsun Led, pangiriman sadunya ku jasa express ka panto.
 

Spésifikasi Lampu 7 inci Harley

 
Number model MS-880N
merek Morsun
mobil Harley
model Davidson
ukuran Lampu dipimpin 7 inci
Beam High 45W 2610LM
Beam handap 30W 1770LM
Warna Halo RGB
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications IP67, CE, RoHS, DOT
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan


Gambar Produk

 

7 inci dipingpin lampu Jeep Wrangler JKIP67 Waterproof 7 inci Led Headlight7 inci dipimpin lampu lensa pcnyolok sareng maénkeun 7 lampu dipingpinLampu dipimpin 7 inci7 inci dipingpin kacaangan lampu7 inci dipingpin lampu dipingpin chipLampu motor dipimpin 7 inci
 

Kaunggulan Lampu Motor 7 inci

 
  1. Projector Lensa Beam Rendah
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina

Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler sareng motor, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler sareng motor siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler sareng motor anu diwangun nganggo lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler sareng motor kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler lampu led anu dipimpin para palanggan kami kéngingkeun kaluaran lampu anu kualitas langkung luhur ngabandingkeun anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten anti cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang nganggo lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


Pameran Morsun
tingalian
mauro isoli
Jul 15, 2021
vorrei sapere il prezzo di questo faro più le spese di spedizione Grazie. Mauro
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led