kategori
GMC
BMW
produk nu patali
Sadaya Produk

Harley Davidson Sportster Tail Light ngagantian XL 1200C 883 Sportster Tail Light Majelis

Item No .: MS-HL355
DOT patuh dipingpin ngagantian lampu buntut pikeun Harley Davidson motor Sportster, lénsa jelas / smoked sadia.
gambaran

Fitur tina Sportster Tail Light Majelis


DOT Patuh -- Lampu anu patuh DOT ngajamin lampu anjeun Patuh di Dinas Perhubungan Amérika Serikat pikeun dianggo di AS & Kanada pikeun ngamankeun kasalametan batur.

Sampurna Cahaya Beam - Lampu buntut marake ieu ngadopsi desain gaya iklas, henteu ngan ukur ningkatkeun penampilan motor anjeun, Beungeut lampu beureum ogé ngagampangkeun anjeun narik perhatian sareng mastikeun kasalametan anjeun nalika nyetir.

Quality High -- Lensa Haseup Lampu Buntut LED, perumahan tugas beurat didamel tina plastik ABS kelas unggul pikeun mastikeun cuaca luar biasa, résistansi dampak sareng Waterproof: IP67.

Desain hébat -- Dilengkepan panyalindungan sirkuit anu diwangun, anu ngajamin henteu kedip-kedip atanapi kagagalan ngajamin kinerja sadaya-cuaca tina sinyal péngkolan.

Gampang kanggo pasang -- Nyolok sareng maén. Henteu aya abah kawat tambahan anu diperyogikeun, cukup colokkeun langsung kana adaptor saham. Anjeun ngan butuh 15-20 menit pikeun ngabéréskeun pamasangan, sareng éta saderhana sapertos cabut anu lami sareng pasang anu énggal.
     

Fitur


1999-2006 Harley Sportster XL1200C Adat
2007-2010 Harley Sportster XL1200C Adat (EFI)
2000-2003 Harley Sportster XL 1200S olahraga
2004-2006 Harley Sportster XL 883
2007-2008 Harley Sportster XL 883(EFI)
2000-2006 Harley Sportster XL 883C Adat
2011-2015 Harley Sportster XL 883L Superlow
2002-2003 Harley Sportster XL 883R
2005-2006 Harley Sportster XL 883R

1999-2005 Harley Dyna Low Rider FXDL
2007-2008 Harley Dyna Street Bob FXDB
1999-2005 2007-2010 Harley Dyna Super Glide FXD
2012-2016 Harley Switchback FLD
2007-2013 Harley Electra Glide Palasik FLHTC
2007-2016 Harley Softail Fat Boy FLSTF
2007-2008 Harley touring Jalan Glide FLTR
2011-2013 Harley touring Jalan Glide Ultra FLTRU
2007-2016 Harley touring Jalan Raja FLHR
 

Spésifikasi Sportster Tail Light ngagantian

 
Number model MS-HL355
merek Morsun
mobil Harley Davidson
model Sportster, Dyna, Jalan Glide
luhur 92.4mm / 3.64 inci
rubak 136mm / 5.35 inci
jerona 118.3mm / 4.66 inci
Voltaseu DC 12V
kakuatan 8W(Posisi/Lampu Rem); 0.6W (Cahaya Plat Lisensi)
Bahan Lénsa Luar PC
Bahan perumahan perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna hideung
Warna lensa luar Haseup / Haseup
Suhu warna 6000-6500K
Suhu Operasi Minimum -40°C/ -40°F
Suhu Operasi Maksimum 85°C/ 185°F
 

Langkung Poto ti Harley Davidson Sportster Tail Lampu

 Harley Davidson Sportster Tail Light ngagantianHarley Davidson Sportster Tail Light ngagantian DimensiHarley Sportster Tail Light ngagantianfitur Harley Davidson Sportster Tail Light ngagantianHarley Davidson Sportster Tail Light ngagantian balokHarley Davidson Sportster Tail Light ngagantian DesainHarley Davidson Sportster Tail Light ngagantian Beam ModeHarley Davidson Sportster Tail Light ngagantian AplikasiHarley Davidson Sportster Tail Light ngagantian Fitment

 

tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led