kategori
GMC
BMW

MORSUN 5 3/4 "5.75 High / Low Beam Projector LED Headlight sareng Bodas DRL Amber Turn Signal Halo Ring pikeun Harley Sportster Dyna

Item No .: MS-5.7R-004
Lampu motor anu dipimpin motor ieu hadir ku balok tinggi 1770lm balok rendah 1350lm, sinyal puter Amber DRL bodas sareng cincin halo, gaganti pasar purba anu hadé pikeun lampu hareup Harley 7 inci.
gambaran
MORSUN 5 3/4 "5.75 jangkung / kumaha lampu proyektor LED lampu lampu sareng lampu DRL Amber giliran sinyal halo pikeun Harley Sportster Dyna kanggo dijual, kéngingkeun pasar saham anu paling saé tina 5 3/4" 5.75 jangkung / kumaha lampu proyektor LED lampu ku DRL bodas ring halo sinyal péngkolan amber pikeun Harley Sportster Dyna ti perusahaan Morsun Led, siap dikirim sareng pengiriman di sadunya.
 

video

Spésifikasi Lampu Motor Led 5.75 inci Lampu Led

 
Number model MS-5.7R-004
merek Morsun
mobil Harley
model sadunya
ukuran Lampu dipimpin 5.75 inci
Beam High 1770LM
Beam handap 1350LM
Halo Ring DRL Bodas + sinyal péngkolan ambér + Halo
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan

Témbongkeun produk
5.75 inci Lampu Led sareng DRL Turn Signal Halo Ring5.75 inci Lampu Led sareng DRL Turn Signal Halo Ring5.75 inci Lampu Led sareng DRL Turn Signal Halo Ring5.75 Harley Davidson Lampu Led WaterProof5.75 Harley Davidson Sistem Pendingin Lampu Lampu5.75 Harley Davidson Lampu Led Lampu Cahaya Superior5.75 Harley Davidson Caang Lampu Led5.75 Harley Davidson Lampu Led Led Sinyal Rendah DRL Turn Turn5.75 Harley Davidson Lampu LED5.75 Harley Davidson Lampu LED
Fitur
 
Pikeun sadaya Sportster anu nganggo lampu lampu 5 3/4 " 
06-'11 VRSCD sareng VRSCDX 
15-engké XG 
04-engké XL 
09-'13 XR 
91-engké Dyna (kacuali FLD sareng '05 - FXDWG langkung tiheula) 
84-'99 FXSTS sareng FLSTS 
00-engké FXCW / C, FXS, FXSB, FXSBSE, FXST, FXSTB, FXSTC sareng FXSTD 
08-'11 FLSTSB 
05-'06 FLSTSC 
10-12 model FLSTSE 

Pikeun Harley-Davidson sareng Lampu LED 5.75 inci 
1996-Engké XL1200C 
1998-Engké XL883C 
1994-2008 FXDWG 
2006-Teras FXD, FXDL, FXDC, FXDB, FXD35, FXDSE, FXDF 
1999-2000 FXR2, FXR3, FXR4 
1984-1999 FXSTC 
1999-Teras FXST, FXSTB, FXSTC 
2000-2007 FXSTD 
2000-engké XL, Dyna (kacuali FXDF), FX Softail 
2005 VRSCB 

Pikeun Triumph Motorcyclic sareng 5 3/4 Inci Babak Lampu LED
05-'10 Speed ​​Triple 
Jalan Triple (Modél Lampu Babak) 
Rokét 3/4 sareng Thunderbird 
Sapédah Motor 
15-'17 Pramuka India 
17 Koswara Octane 
 

Kaunggulan tina 5 3/4 Led Headlight

 
  1. Projector Lensa Beam Rendah
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina

Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler sareng motor, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler sareng motor siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler sareng motor anu diwangun nganggo lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler sareng motor kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler dipingpin lampu hareup konsumén urang meunang kaluaran lampu kualitas luhur ngabandingkeun sareng anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten tahan cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngagunakeun lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


Pameran Morsun
tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led