kategori
GMC
BMW

Desain Anyar 9 inci 2018 Jeep Wrangler Lampu LED LED DOT SAE Jeep Lampu Led Led 2018 2019

Item No .: MS-GX9
9 inci Jeep Wrangler Lampu Utama JL - Desain khusus anu pas pikeun Jeep Wrangler JL 2018 2019, gaganti anu sampurna pikeun Jeep Lampu lampu asli JL, teu kedah kurung.
gambaran spésifikasi video
ti mimiti Jeep Wrangler JL 2018-up nganggo lampu 9 inci, kami dirancang paling anyar dipingpin lampu pikeun Jeep Wrangler JL 2018+. Modél ieu MS-GX9 nyaéta lampu dipimpin 9 inci, béda sareng lampu 7 inci anu dipimpin sanésna, éta tiasa dipasang dina Jeep Wrangler JL 2018+ tanpa mouting bracket, pertandingan anu sampurna Jeep pikeun JL 2018+. Éta hadir ku balok tinggi 100w 6500lm, balok low 30w 3000lm sareng 22w DRL, suhu warna bodas alami, DOT SAE disatujuan, aman di jalan. Langkung ti 50000 jam umur panjang kalayan jaminan 12 bulan, jual panas dipingpin lampu pikeun Jeep Wrangler JL 2018 2019. Kami Jeep Wrangler pabrik lampu dipingpin di Cina, urang ngalakukeun bisnis di dunya, wilujeng sumping kana panilitian.

Ieu di handap mangrupikeun vidoe tina Morsun 2018+ Jeep Wrangler jl ngarah lampu instalasi tutorial sareng ulasan.


 

Spésifikasi 9 inci Jeep Lampu LED Led Led

 
Number model MS-GX9
merek Morsun
mobil Jeep
model Wrangler
ukuran Lampu dipimpin 9 inci
Beam High 100W 6500LM
Beam handap 30W 3000LM
DRL 22W
Suhu warna 6000-6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna hideung
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan


Lampu Halo pikeun 2018 Jeep Wrangler JL



Témbongkeun produk
Gampang Lampu Instalasi JlLampu IP67 Waterproof IP 
Jeep Lampu Led Led LedJeep Jl Led Headlight Screw AdjustableJeep Pola Lampu Lampu Led Led LedJeep Lampu Led Led Naha Pilih Urang
 

MS-GX9 dina SEMA 2019


 

Jeep Wrangler Lampu LED Led LedJeep Wrangler Lampu LED Led LedJeep Wrangler Lampu LED Led Led
 

Fitur tina 9 inci Jeep Wrangler Lampu LED LED

 
  1. Projector Lensa Beam Rendah
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Balik deui Fan
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina
 

kaunggulan

 
  • 9 INCH JL HEADLIGHT - Desain khusus pikeun nyocogkeun Jeep JL (Sanés kanggo JK) 2018 2019, gaganti anu sampurna pikeun Jeep Lampu aslina asli JL.
  • DIPIMPINAN HEADLIKER JL - Cahaya ti lampu asli asli JL atanapi lampu hareup anu sanésna, 12000LM High Beam, 6000LM Beureum sinar pikeun lampu LED 9 Inci, garis cut-off anu seukeut kalayan kaluaran lampu anu unggul mastikeun TEU buta batur bari nyayogikeun visi anu paling caang sareng lega.
  • Dijieunna tina perumahan PC sareng lensa polikarbonat, kakuatan hébat sareng ringan. Rustproof sareng shockproof. Perumahan anu disegel pageuh, Waterproof IP68, rentang hirupna dugi ka 100000hrs. Éta performa kalayan saé sareng nyayogikeun pangalaman nyetir pangsaéna di gurun, cuaca asap atanapi kabut hujan.
  • Dina lampu OEM OEM aya sekrup penyesuaian, anjeun tiasa nyabak kana tilu kurung anu aya pikeun nyaluyukeun pola lampu.
  • Pola balok hébat.
  • Pangaturan luhur / handap.
  • Diwangun saé.

Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler parantos siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler diwangun ku lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler dipingpin lampu hareup konsumén urang meunang kaluaran lampu kualitas luhur ngabandingkeun sareng anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten tahan cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngagunakeun lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


Pameran Morsun

spésifikasi

 
Number model MS-GX9
merek Morsun
mobil Jeep
model Wrangler
Demension Lampu dipimpin 9 inci
Beam High 100W 6500LM
Beam handap 30W 3000LM
DRL 22W
Suhu warna 6000-6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium diéngin
perumahan Warna hideung
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan
 

Fitur

keur Jeep Wrangler JL 2018+

2019 Jeep Wrangler Olahraga 2-panto
2019 Jeep Wrangler Olahraga 4-panto
2019 Jeep Wrangler Olahraga 2-panto
2019 Jeep Wrangler Olahraga 4-panto
2019 Jeep Wrangler Sahara 4-panto
2019 Jeep Wrangler Rubicon 2-Panto
2019 Jeep Wrangler Rubicon 4-Panto

2018 Jeep Wrangler Olahraga 2-panto
2018 Jeep Wrangler Olahraga 4-panto
2018 Jeep Wrangler Olahraga 2-panto
2018 Jeep Wrangler Olahraga 4-panto
2018 Jeep Wrangler Sahara 4-panto
2018 Jeep Wrangler Rubicon 2-Panto
2018 Jeep Wrangler Rubicon 4-Panto
 
tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led