kategori
GMC
BMW

1978-1986 Porsche 928 Lampu Led 7 inci Babak Lampu Disegel Beam

Item No .: MS-881W-928
7 inch round sealed beam headlights for Porsche 928, come with  high beam 3620LM and low beam 2480LM, white halo drl and amber turn signal, IP67 waterproof rate, more than 5,000 hours lifespan.
gambaran
The Porsche 928 was a classic and entry-level car in the 1970s. The Porsche 928 has electrically operated pop-up 7 inch round sealed beam headlights integrated in the fender. It is the company's first production car equipped with a V-8 engine. So far the only coupe powered by a front V-8 engine. These Porsche 928 led headlights come with 6500K color temperature which closes to natural sunlight to improve the clarity of driving view and  nncrease driving comfort. Well waterproof and dustproof performance. Durable housing case with good performance heat sink. High energy density and light intensity to expand the line of vision, increase safe driving conditions for you. Our Porsche 928 headlight replacement has low consumption, efficient, energy saving and environmental protection characteristics. High power on/off response time, Long service life for more than 50000 hours. Plug and play, easy installation, usually costs you around 15 minutes for installing. Fits for 1978-1986 Porsche 928.

  produk Video

 

Specification of Porsche 928 Led Headlights

 
Number model MS-881W
merek Morsun
mobil Porsche
model 928
ukuran Lampu dipimpin 7 inci
Beam High 45W 3620LM
Beam handap 30W 2480LM
Warna Halo Halo drl bodas sareng sinyal giliran amber
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications DOT, SAE, IP67, CE, RoHS
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan
 
 

Témbongkeun produk

7 inci Jeep Wrangler JK Lampu Lampu DRL Rendah Rendah7 inci Jeep Wrangler Aplikasi Lampu Lampu JK dina MotorJeep Wrangler Lampu depan JK Desain UnikIP68 Waterproof 7 inci Jeep Wrangler Lampu Lampu JK7 inci Jeep Wrangler Sistem Pendingin Lampu Headlight JK7 inci Jeep Wrangler JK Lampu PC Panutup7 inci Jeep Wrangler Spésifikasi Lampu Lampu JK7 inci Jeep Wrangler Lampu Depan JK 4 Modeu Pancaran
Cocog Pikeun

1986 Porsche 928
1985 Porsche 928
1984 Porsche 928
1983 Porsche 928
1982 Porsche 928
1981 Porsche 928
1980 Porsche 928
1979 Porsche 928
1978 Porsche 928
 

Advantages of 7 inch Round Sealed Beam Headlights

 
  1. Projector Lensa Beam Rendah
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina
 
Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler sareng motor, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler sareng motor siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler sareng motor anu diwangun nganggo lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler sareng motor kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler dipingpin lampu hareup konsumén urang meunang kaluaran lampu kualitas luhur ngabandingkeun sareng anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten tahan cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngagunakeun lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led