kategori
GMC
BMW

2007-2013 Toyota Tundra Dipimpin Lampu Kabut Ngagantian Tundra oem Dipimpin Lampu Kabut Upgrade

Item No .: MS-TM0511-Tundra
Dipingpin ngagantian lampu kabut pikeun Toyota Tundra 2007-2013, hideung / warna crome sadia, DOT disatujuan, ngaronjatkeun pangalaman nyetir di jalan.
gambaran
urang Toyota Tundra Dipingpin Lampu Kabut cocog pikeun nyetir dina kaayaan cuaca anu béda sapertos cuaca ribut, hujan ageung, kabut sareng wengi tanpa bulan. Dipimpin lampu kabut bantu ngahasilkeun cemerlang,-inténsitas tinggi balok sarta ogé nyadiakeun wahana a appreance anyar. Panggantian lampu kabut anu dipimpin ieu cocog pikeun 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 Toyota Tundra pickup.
 

Spésifikasi Lampu Kabut Led Toyota Tundra

 
Number model MS-TM0511
merek Morsun
mobil Toyota
model Tacoma
diaméterna 99mm
kakuatan 27W
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
lumén 2500LM
Laju cai IP67
certifications IP67, CE, RoHS, DOT
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan
 

Kaunggulan tina Tundra oem Led Lampu Kabut

  • DOT & SAE disatujuan, sah dina nyetir jalan;
  • Desain patén pikeun nyingkahan persaingan;
  • Pabrik suplai langsung pikeun pangiriman gancang;
  • Pangiriman cahaya anu saé pikeun pangalaman nyetir anu langkung saé dina cuaca halimun


Gambar Produk

 

2005-2011 Toyota Tacoma Dipimpin Lampu Kabut Spesifikasi2005-2011 Toyota Tacoma Dipimpin Lampu Kabut DiménsiDOT SAE 2005-2011 Toyota Tacoma Led Fog Lampu2005-2011 Toyota Tacoma Dipimpin Lampu Kabut Photometric2005-2011 Toyota Tacoma Led Mode Lampu Kabut2005-2011 Fitur Toyota Tacoma Led Fog Lampu2005-2011 Toyota Tacoma Dipimpin Lampu Kabut Lampu


Mobil Fitment

2005-2011 Toyota Tacoma
2004-2006 Toyota Solara
2008-2015 Toyota Sequoia
2007-2013 Toyota Tundra

pikeun Chevy (Chevrolet) 
2007-2014 Suburban Tahoe
2007-2013 longsoran
2010-2013 Camaro
2015-2016 Colorado
2015 Silverado
GMC Acadia
Yukon
Yukon ATFL0003
 

Kaunggulan tina Sistem Lampu Otomatis Kami

 
  1. Projector Lensa Beam
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina

Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler sareng motor, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler sareng motor siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler sareng motor anu diwangun nganggo lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.

Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler sareng motor kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler lampu led anu dipimpin para palanggan kami kéngingkeun kaluaran lampu anu kualitas langkung luhur ngabandingkeun anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten anti cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang nganggo lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led