Tentang Kami
Morsun Merk
Tentang Kami



 

Dumasar di Guangzhou, Cina, Guangzhou Morun Technology Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik lampu led anu dipingpin sareng panyadia pikeun Jeep, motor sareng treuk jsb.

Kami sasuai sareng ISO9001: 2000 Sistem Manajemen Mutu Standar. Kaseueuran lampu anu dipimpin kami gaduh sertipikat CE, RoHS sareng TUV anu disatujuan. Kami gaduh tim panilitian & pamekaran produk aplikasi LED anu kuat anu diwangun ku ahli optik, listrik, termal sareng struktural. Kami parantos nanem modal jutaan dolar dina ngawangun lokakarya produksi statik-buktina sareng tahan debu.

Kalayan desain optik sareng termal anu pas, kami nyandak posisi terdepan dina industri Jeep dipimpin lampu, dipimpin lampu halimun, dipimpin lampu buntut, dipimpin lampu karya sareng dipimpin bar lampu jsb Kami produsén profésional, supplier sareng éksportir Lampu LED di lapangan. Kualitas produk, inovasi, téknologi sareng layanan palanggan parantos ngajantenkeun kami salah sahiji pamimpin anu teu kabantah sadunya dina bidang pencahayaan LED. Bantalan konsép "Kualitas Mimiti, Paramount Palanggan, Ikhlas sareng Inovasi" dina pikiran urang, perusahaan kami parantos ngahontal kamajuan anu hébat dina sababaraha taun ka pengker.

Klién disambut mésér produk standar kami, atanapi ngirimkeun ka kami oem permintaan. Anjeun bakal kagum ku kualitas sareng harga kami. Mangga kontak kami ayeuna!
 

sertipikat



 

Control Quality


Kontrol Kualitas Morsun
 

paméran


 

Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led