kategori
GMC
BMW

Gen 2 2004 2005 2006 Ngagantian Majelis Lampu Kabut Dodge Durango

Item No .: MS-DR0208
Dipingpin kabut / lampu nyetir pikeun 2nd gen Dodge Durango 2004 2005 2006, ningkatkeun kaamanan di jalan iraha wae.
gambaran
Ngagantian rakitan lampu kabut Dodge Durango ieu cocog pikeun nyetir dina kaayaan cuaca anu béda sapertos cuaca ribut, hujan ageung, kabut sareng wengi tanpa bulan. Dipimpin lampu kabut bantu ngahasilkeun cemerlang,-inténsitas tinggi balok sarta ogé nyadiakeun wahana a appreance anyar. Lampu kabut Dodge Durango 2nd Gen kami cocog pikeun 2004-2006 Dodge Durango, 2002-2008 Dodge Ram 1500, 2003-2009 Dodge Ram 2500 sareng 2003-2009 Dodge Ram 3500.


Spésifikasi ngagantian Majelis Lampu Kabut Dodge Durango

 
Number model MS-DR0208
merek Morsun
mobil Dodge
model Durango, Dodge Ram 1500, 2500, 3500
diaméterna 154.5mm / 6.08 inci
jerona 159.6mm / 6.28 inci
Suhu warna 6500K
Voltaseu DC 12V
kakuatan 22W
Luminous 1049lm
Bahan Lénsa Luar PC
Bahan perumahan perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna hideung
Warna lensa luar atra
Batin Bezel Warna Hideung / Chrome
Panyambung atanapi Wiring H4
 

Langkung Poto Dodge Durango Kabut Majelis Lampu ngagantian


Dodge Durango Kabut Lampu Majelis Ngagantian UkuranDodge Durango Kabut Lampu Majelis Ngagantian UkuranNgagantian Majelis Lampu Kabut Dodge DurangoFitur tina Dodge Durango Fog Light Assembly ngagantianDodge Durango Kabut Lampu Majelis ngagantian LampuDodge Durango Kabut Lampu Majelis Ngagantian AplikasiDodge Durango Kabut Lampu Majelis ngagantian Fitment

Fitur tina 2005 2006 Dodge Durango Kabut Lampu Majelis Ngagantian


Gampang dipasang: Lampu kabut bolt dirancang pikeun pamasangan gancang sareng gampang. Docking langsung tina mobil aslina, teu aya tambahan kawat abah diperlukeun, ngan nyolok langsung kana adaptor stock. Anjeun ngan butuh 15-20 menit pikeun ngabéréskeun pamasangan.

Konstruksi Awét: Dilengkepan panutup PC anu murni, sistem penyejukan sareng penyejukan anu ditingkatkeun, anu cukup kuat pikeun ngatasi sagala jinis kaayaan anu goréng, sareng henteu gampang ngeruk lensa plastik biasa.

Dipeunteun tahan cai IP67: Saatos uji coba intensitas luhur, bahkan dina usum tiis, teu aya kasus lampu hurung kusabab cuaca tiis. Kalayan IP67 dipeunteun tahan cai, efisien pikeun cai pikeun sadaya kaayaan cuaca.

Disipasi Panas Bébas: Sistem tiis sareng desain liang pernapasan khusus dina tonggong perumahan aluminium, ngabantosan ngaleupaskeun Uap sareng panas tina jero cangkang.

Kacaangan tinggi: Manik lampu custom canggih, kaluaran lampu bodas 6500K, deukeut jeung suhu warna terangan, ningkatkeun pangakuan roadside, kacaangan tinggi pikeun mastikeun kaamanan nyetir. 
 

Fitur

Dodge Durango(2004 2005 2006)
Dodge Ram 1500 (2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008)
Dodge Ram 3500(2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009)
Dodge Ram 2500 (2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009)
tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led