Emark 2017-2021 KTM EXC Led Headlight Ningkatkeun Enduro XCW KTM 250 350 450 500 EXC Led Headlight Konversi sareng Topeng

sku: MS-KTM1718
217+ KTM ieu dipingpin headlight fits pikeun kalolobaan enduro jeung kokotor motorcross supermoto, dipaténkeun dirancang ku Morsun wungkul, aya pilihan pikeun datang jeung topeng dina warna oranyeu, bodas jeung hideung, urutan OEM narima.
Bagikeun:
gambaran tingalian
gambaran
Ieu 2017-2021 KTM EXC dipingpin konvérsi lampu gede geus Uni Éropa urang E24-tanda disatujuan, éta hadir kalawan 66w 3100lm tinggi beam, 36w 2100lm low beam jeung 13.6w DRL posisi lampu, dijieunna tina perumahan aluminium paeh-tuang awét kalayan pc bahan len luar, kinerja alus dina waterproof, durability jeung panas. dissipation. Super terang kalayan chip dipimpin anu ditingkatkeun janten langkung aman pikeun drive anjeun. Gampang dipasang, aplikasi anu kuat pikeun kalolobaan enduro sareng sapédah kokotor motocross supermoto. Urang KTM EXC dipingpin pamutahiran lampu gede cocog pikeun 2017-2021 KTM EXC XCW 250 350 450 500, 2014-2019 KTM SX SXF 125 jeung KTM SMC-R 690 motor supermoto.
 

Spésifikasi 2017+ KTM EXC Led Headlight Upgrade

 
Number model MS-KTM1718
merek Morsun
mobil KTM
model EXC XCW 250 350 450 501, SX SXF 125, SMC Sunda 690
luhur 143mm / 5.63 inci 
rubak 164mm / 6.46 inci
jerona 119mm / 4.69 inci
Voltaseu DC 12V
Daya Téoritis 66W @ Beam High, 36W @ Beam Low
Lumén Téoritis 3100lm @ High Beam, 2100lm @ Low Beam
Lampu Posisi 13.6W
tegangan ngagawekeun 12V DC
Bahan Lénsa Luar PC
Bahan perumahan Éléh-énggal Aluminium
Suhu warna 6500K
 

Langkung Poto 2017+ KTM EXC Led Lampu

  KTM EXC LED Headlight spésifikasiKTM EXC LED Headlight UkuranKTM EXC LED Headlight EmarkKTM EXC LED Headlight Desain InovatifIP67 waterproof KTM EXC LED lampu gedeKTM EXC Lampu LEDGampang Instalasi KTM EXC Lampu LEDLampu LED KTM EXC awétKTM EXC LED Headlight Bead ModeuKTM EXC LED Headlight AplikasiKTM EXC LED Headlight Fitment


Fitur tina 2017-2021 KTM EXC Led Headlight Konversi


1. DESAIN INOVATIF--Lampu visi LED ngadopsi desain anu inovatif sareng kompak, henteu ngan ukur pisibilitas ningkat sacara drastis tapi saleresna ngajantenkeun motor katingali langkung modern sareng pikaresepeun!

2. IP67 AIR cai--IP waterproof 67 rating ensures dependability sadaya-cuaca, bisa jelas katempo dina cuaca naon sahingga nyetir anjeun leuwih nyaman.

3. APLIKASI kuat--Universal pas lolobana motor dirtbike, salami ukuran luyu bisa dilarapkeun.

4. Gampang BASA INSTAL--Lampu motor dipasang sareng tali karét, sareng lokasi titik pamasangan ngamungkinkeun rohangan anu cekap pikeun kabel rem.

5. KONSTRUKSI PANJANG--Solid-state LEDs dirancang pikeun umur panjang kalayan résistansi shock Mana éta cukup kuat pikeun nungkulan sagala rupa kaayaan goréng.
 

Fitur


2017-2021 KTM EXC XCW 250 350 450 501
2014-2019 KTM SX SXF 125
2019-2022 KTM SMC R 690
Seuseueurna Enduro sareng Dirt Bike Motocross Supermoto
Kirim pesen anjeun ka kami