kategori
GMC
BMW

Ford 1979-1986 Mustang Led Headlight DOT Disatujuan 1979-1986 Lampu Mustang

Item No .: MS-4686-Mustang
DOT nyatujuan lampu dipimpin pikeun 1979-1986 Ford Mustang, sayogi dina warna hideung / Chrome, dibarengan ku sinar tinggi sareng balok rendah, harga anu langkung kompetitif pikeun pembesaran lampu anjeun.
gambaran
Segi opat urang 1979-1986 Mustang Led Headlight hadir ngan balok tinggi sareng balok rendah hungkul nyaéta suhu warna 6500K anu nutup sinar panonpoé alami pikeun ningkatkeun kajelasan pandangan nyetir sareng ningkatkeun kanyamanan nyetir anjeun. Kinerja tahan cai sareng tahan lebu. Kasus perumahan aluminium kasus-mati anu tahan lami kalayan kinerja tilelep panas anu saé. Kapadetan énergi tinggi sareng intensitas cahaya pikeun ngalegaan garis visi, ningkatkeun kaayaan nyetir anu aman pikeun anjeun. Lampu-lampu Ford Mustang taun 1979-1986 ieu ngagaduhan konsumsi rendah, efisien, hemat energi sareng ciri perlindungan lingkungan. Daya réspon aktif / mareuman tinggi, Umur jasa panjang langkung ti 50000 jam. Nyolok sareng muter, gampang dipasang, biasana biayana sakitar 30 menit kanggo pamutahiran lampu hareup. Cocog sareng 1979-1986 Ford Mustang.   

Spésifikasi Lampu Mustang Led 1986

 
Number model MS-4686
merek Morsun
mobil Ford
model Mustang 1979-1986
ukuran 4x6 inci lampu dipingpin kuadrat
Beam High 55W 3500LM
Beam handap 30W 2800LM
Halo Ring teu
Suhu warna 6500K
Bahan perumahan Perumahan aluminium maot-tuang
perumahan Warna Hideung / Chrome
Bahan Lensa PC
Laju cai IP67
certifications IP67, CE, RoHS, DOT, SAE
Jangka waktu hirup Langkung ti 50,000hrs
garansi 12 Bulan

Gambar Produk
Lampu lampu dipimpin 4x6 pikeun treukIP67 Laju Cai 4x6 Lampu Led Led4x6 lampu dipingpin dissipation panas4x6 lampu dipimpin balok tinggi sareng balok rendah4x6 lampu dipingpin Rincian4x6 aplikasi lampu dipimpinAplikasi Lampu Led 4x6
 

Fitur


Ford 1979 Mustang
Ford 1980 Mustang
Ford 1981 Mustang
Ford 1982 Mustang
Ford 1983 Mustang
Ford 1984 Mustang
Ford 1985 Mustang
Ford 1986 Mustang
 

Fitur tina Lampu Mustang 1986

 
  1. Gampang nyolok sareng muter.
  2. Ngirit-énergi. Lampu langkung caang kaluar, kirang kakuatan dina.
  3. Perumahan Aluminium anu die-cast 100% saé kanggo Ngabubarkeun panas.
  4. IP67, langkung saé tahan cai, ngusir kabut di jero tina pilem ambekan.
  5. kami langkung khusus kana desain & pembuatan solusi lampu kendaraan.
 

Kaunggulan Lampu Led 4x6 Led

 
  1. Projector Lensa Beam Rendah
    Bahan optik definisi tinggi, penetrasi kuat, sorotan
  2. Caang Luhur
    Caang nyaéta 3 kali tina lampu halogén
  3. Sensitipitas Lampu
    Cahaya langkung lemes pikeun nyegah tina sorotan
  4. Hemat énergi tinggi
    Ngurangan konsumsi énergi sahenteuna 50% (konsumsi énergi rendah hartosna konsumsi bahan bakar rendah)
  5. Umur Panjang
    Chip LED kualitas luhur gaduh umur panjang anu langkung ti 50,000 jam
  6. waterproof
    Panyambung anu disegel pisan, tingkat tahan cai IP67, anti korosi, ngajagi lampu tina sababaraha lingkungan anu goréng
  7. Perumahan Paéh-Paéh
    Perumahan aluminium, tahan korosi, dissipation panas gancang kana umur panjang lampu
  8. Gampang pikeun masang
    Colokkeun sareng muter, gampang dipasang, henteu ngarusak sistem listrik mobil aslina
 

Lampu Morsun Led didesain pikeun dianggo pikeun gaganti pasar purwakanti pikeun Jeep Wrangler, lampu dipimpin kualitas luhur kami pastikeun anjeun Jeep Wrangler parantos siap pikeun jalan sareng jalan satapak. Lampu led ieu dipingpin pikeun Jeep Wrangler diwangun ku lénsa proyektor IP67 anu hanca sareng tahan cai, éta tiasa dianggo dina rupa-rupa lingkungan.


Kami bangga salaku salah sahiji pabrik ngarah sareng éksportir lampu dipimpin kualitas luhur pikeun Jeep Wrangler kalayan harga anu lumayan. Kalayan kualitas luhur kami Jeep Wrangler dipingpin lampu hareup konsumén urang meunang kaluaran lampu kualitas luhur ngabandingkeun sareng anu aslina. Salaku tambahan, perumahan aluminium unik didesain janten tahan cai, anti korosi sareng panas gancang pikeun manjangan umur lampu utama. Lampu depan urang gaduh garansi 12 bulan anu hartosna kami bakal nyayogikeun jasa pangsaéna dina jangka waktu garansi supados anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngagunakeun lampu kami.
 

Control Quality


Kontrol Kualitas Lampu Led tina Morsun
 
  1. Pamariksaan baku
  2. Ningkatna chip
  3. Pariksa parameter listrik PCB
  4. Pasang gajih silikon anu ngalaksanakeun panas sareng PCB kana perumahan
  5. 2 jam uji sepuh produk semi-réngsé
  6. Ngumpulkeun lebu komponén optik sareng ngabersihkeun
  7. Pariksa parameter listrik sareng koréksi optik
  8. Ngumpulkeun lénsa ku mesin
  9. Perlengkapan lensa
  10. 2 jam uji sepuh sareng pompa vakum pikeun méréskeun masalah kabut dina jero
  11. Logo laser
  12. Packing na pengiriman barang
 

pameran


tingalian
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led