Jeep Lampu Utama JL 2018+

9 inci Jeep Lampu Utama JL

9 inci urang Jeep Lampu depan JL pas pikeun stok aslina Jeep lampu halogén langsung, teu kedah kurung, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun Jeep wrangler jl lampu paningkatan. Urang Jeep Wrangler JL ngarahkeun lampu lampu anu DOT SAE disatujuan, éta hadir ku sinar low low, DRL, halo bodas sareng warna robih RGB pikeun pilihan, built-in EMC, tahan UV, épisién énergi, hemat énergi sareng perlindungan lingkungan, tahan cai, tahan lebu, anti ledakan. Awét, umur panjang langkung ti 50000 jam. Ieu Jeep Lampu led dipimpin jci cocog pikeun Jeep Wrangler JL 2018 2019 sareng Jeep Gladiator JT 2020.
Taros Kami
  • Guangzhou Morsun Technology Co., Ltd.
  • E-mail: morsun@morsunled.com
  • Telepon: 0086-020-36089038
  • Alamat: 2nd floor, No.10 Rongxi Industrial Street, Shijing, Kacamatan Baiyun, Guangzhou
Morsun 2012-2020 © Sadaya Hak ditangtayungan.    Kakuatan ku UEESHOP
Morsun Technology mangrupa salah sahiji pabrik ngarah tina Jeep Wrangler dipingpin lampu di Cina.
Basa deui: Jeep Wrangler faros led | phares à led Jeep Wrangler | Jeep Wrangler führte Scheinwerfer | الصمام المصابيح الأمامية جيب رانجلر | Jeep Wrangler вёў фары | Faróis led Jeep Wrangler | Lampu depan Jeep Wrangler led